Καινοτόμα Προγράμματα: Τομέας Ηλεκτρολογίας: Εποικοδομητική Συνεδρία Σύνδεση αναλογικών και ψηφιακών αισθητηρίων σε PLC, μέσω του The Tipping Point in Education

  📍 Οι μαθητές του Τομέα Ηλεκτρολογίας, της Β και της Γ τάξης, του Εσπερινού ΕΠΑΛ Ιεράπετρας με τον εκπαιδευτικό κ. Διακάκη Γεώργιο,  συνεχίζουν να δίνουν το καθιερωμένο τους "ραντεβού" με το πρόγραμμα του The Tipping Point in Education και το Σχολικό Έτος 2021-2022.

Την Τετάρτη 09 Μαρτίου 2022, επέλεξαν να συνομιλήσουν με τον μέντορα Αριστείδη Λάππα, ο οποίος ειδικεύεται στην Μηχανική και Project Βιομηχανικού Σχεδιασμού με χρήση microcontrollers όπως είναι τα Siemens PLC, και να εντρυφήσουν στον κόσμο των αυτοματισμών με θέμα συνεδρίας:" Σύνδεση αναλογικών και ψηφιακών αισθητηρίων σε PLC".

🔶 Ευχαριστούμε πολύ την Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete
και την Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Νέας Γενιάς, κα. Efi Koutentaki για την υποστήριξη. 

🔶 Ευχαριστούμε την ομάδα του The Tipping Point in Education για τις όμορφες συνεδρίες με τους αξιόλογους μέντορες που μας παρέχει.