Οι μαθητές του Τομέα Γεωπονίαςτου Εσπερινού ΕΠΑΛ Ιεράπετρας με τους εκπαιδευτικούς κ. Παπαδόπουλο Ιορδάνη, και την κ. Φρονιμάκη Σοφία, συνεχίζουν να δίνουν το καθιερωμένο τους ‘’ραντεβού’’ με το πρόγραμμα του The Tipping Point in Education
Αυτή τη φορά, την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020, επέλεξαν να συνομιλήσουν με εκπρόσωπο από την εταιρεία Myrivolos Organics με θέμα τα οργανικά και βιολογικά προϊόντα (φυτά και βότανα), καθώς και τη διαδικασία που απαιτείται ένα προϊόν όπως το γεωργικό, τη διαδικασία απαιτείται για να φύγει από το χωράφι και να φτάσει στο ράφι, συνδυάζοντας τα όσα διδάχτηκαν στο πλαίσιο του μαθήματος με τις πρακτικές γνώσεις του μέντορα.
Ευχαριστούμε πολύ την Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete
και την Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Νέας Γενιάς, κα. Efi Koutentaki για την υποστήριξη.